Personlig tränare Helsingborg

Väkommen till Curves – personlig tränare Helsingborg

 

Personlig tränare

Söker du en personlig tränare, och dessutom befinner dig i Helsingborg? Ja, i så fall har du kommit alldeles rätt. Under förutsättning att du är en kvinna!

Personligt möte/konsultation

Ny livsstil? Konsultationen ger dig kunskap om de verktyg vi erbjuder. Du provar, tar del av klubbens atmosfär. Vi informerar och visar klubben. Du kan ställa frågor, allt så att du ska kunna avgöra om Curves är något du vill prova!

Alltid en coach/tränare

Här har du alltid en instruktör som finns med dig på din hälsoväg. Varje styrkepass. Oavsett vem du är, var du börjar och vart du vill komma, står din hälsa, din målsättning, i tränarens fokus.

Skräddarsydd styrketräning

30 minuter i taget vill vi stärka kvinnor samt främja deras vanor att styrketräna. Vi på Curves är fast beslutna att förbättra livskvalitén för alla kvinnor! Här skräddarsys din träning efter just dina behov. Så att Curves blir din ”bästa investering” till ökad livskvalité.

VÅRA TJÄNSTER

Personlig tränare Helsingborg

Förbättring av kvinnors hälsa, styrka och självkänsla är hjärtat och själen hos Curves.

Skaffa din kostnadsfria konsultation och dra nytta av vårt nuvarande erbjudande! Prova vår 30-minuters träning, en kombination av styrketräning och konditionsträning.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Planteringsvägen 93 bv, 252 30 Helsingborg

Ring oss

0707-386586